dinsdag 14 oktober 2014

Spreekuur en Social MediaLab in Innovatiehuis

Er is meer te doen in de Week van Social Media in het Innovatiehuis in ’s-Hertogenbosch.

Speciaal voor jou en andere deelnemers aan de Themamiddagen over Social Media richten we een Social MediaLab in, waar je (ook met je eigen laptop, tablet of telefoon) terecht kunt bij studenten van het ICTlyceum van het Koning Willem I College.
Je kunt er terecht met vragen over het gebruik van Social Media en de tools die je daarvoor nodig hebt. Ook helpen ze je op weg om e.e.a. te installeren of aanpassingen te doen in jouw profiel.
Lukt het je niet om langs te komen? Dan doen we het toch digitaal! Daarvoor kunnen we tools gebruiken als Twitter, Facebook, Google+ etc.

Stel jouw vraag per mail of via Twitter alvast met #smihoSPR

Spreekuur Social Media
Dus wil je meer weten over het gebruik van Social Media in het onderwijs of over de tools, die je daarbij kunt inzetten, stuur ons je vraag en tijdens de Week van de Social Media proberen we je zo goed mogelijk verder te helpen.
Behalve de ICTstudenten zijn ook aanspreekbaar:
Ashwin Brouwer (Friesland College, initiatiefnemer van Community https://nl-nl.facebook.com/socialmediainhetmbo), op woensdagochtend 5 november, vooruitlopend op de eerste Themamiddag, vanaf 10.30 uur aanwezig zijn om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden en je te adviseren over toepassing van Social Media in de les.
Jorick Scheerens (Mediacollege Amsterdam, Practoraat Sociale Media) zal op donderdagochtend 6 november, vooruitlopend op de tweede Themamiddag, je vanaf 10.30 uur graag adviseren op gebied van Sociale Media en Mediawijsheid.
Job Vos (Jurist en functionaris gegevensbescherming bij Kennisnet) is ook op donderdag 6 november vanaf 10.30 uur 's morgens al aanwezig voor jouw vragen over juridische of privacy-aspecten rond gebruik van Social Media in het onderwijs.

Afspraak maken
Wil je zeker zijn dat je aan de beurt komt? Reserveer dan alvast door te reageren op dit bericht en bedenk wel: vol=vol!
Geef aan wat je wilt weten of waar je het met ons over wilt hebben. Als er meer mensen zijn met dezelfde vraag kunnen we zaken combineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten