zaterdag 15 december 2012

Pré-conferentie Dé Managementconferentie IJzersterk

Sustainable Society 3.0

Op 14 januari 2013 wordt er in het Innovatiehuis de tweede pré-conferentie gehouden, met als onderwerp Duurzaamheid en Onderwijs in aanloop naar Dé Managementconferentie: IJzersterk!

We gaan met elkaar in gesprek over de mogelijkheden om duurzaamheid in het onderwijs toe te passen. Net als bij de eerste pré-conferentie is er veel ruimte om met kennis met elkaar te delen en vragen aan elkaar te stellen.

Rob De Vrind (Koning Willem I College) verzorgt een inspirerende bijdrage in een Ted achtige opzet. Daarnaast zullenThomas Leenders (Duurzaamheidsleider van Ricoh) en Antoine Heideveld (Agentschap NL) hun bijdrage leveren.

Naast neurale netwerken in ons hoofd ontstaan nu supra-neurale netwerken via Social Media. De denkkracht en creativiteit van de mensheid wordt aan elkaar gekoppeld om oplossingen te bedenken. Via Social Media kunnen  we duurzame ideeën en producten delen via hot spots op verschillende werelddelen. Zo kunnen we verbeteren, verbreden en vermarkten. Wereldwijd kunnen we inventariseren wat bedacht is en waar nog creatieve oplossingen nodig zijn. De denkkracht en creativiteit kan op deze manier vele malen groter worden dan op dit moment. Dat kan de sleutel worden voor een (meer) duurzame wereld. Via deze weg moet het mogelijk zijn genoeg voedsel, energie, producten en diensten voor ons allemaal en voor altijd te creëren. Dé oplossing voor een duurzame wereld.

Meld je aan voor de Pré-conferentie op 14 januari 2013.Geen opmerkingen:

Een reactie posten